Virtual Reality Experience Amsterdam

Ervaar meest uitgebreid Virtual Reality collectie van Europa. We hebben voor ieder wat wils!

Wat ons onderscheidt?

Virtuality Amsterdam laat je op een leuke en meeslepende manier de virtuele wereld ontdekken! Ontsnap uit een eiland bezet door Zombies in Virtual Reality, ga helemaal op in een Paintball-gevecht met je vrienden in VR. Voel de schoten of reis naar Rome of Machu Picchu en vlieg gewoon in VR. We hebben het beste van Virtual Reality in huis voor alle leeftijden. Boek nu je Virtual Reality-avontuur!

 Wat te verwachten:

  • Ontsnap uit het Zombie Island: loop op onze loopband en ontsnap uit het Zombie Island met vrienden. Je kunt ook kiezen om in een Mario-wereld te wandelen of door de fantasiewereld te lopen
  • Paintball Battle VR: draag ons haptische vest aan en voel wanneer je in VR wordt neergeschoten. Je kunt met maximaal 4 vrienden spelen. Een ongelooflijke sociale ervaring!
  • Los de puzzel op: draag onze magische handschoenen en los de puzzel met je eigen handen op en voel het ook.
  • Roeisimulator: een wereld om te ontdekken door gewoon te roeien. In VR roei je door verschillende werelden zoals Babylon, onderwater tropische rivieren en vliegen, door gewoon te roeien!
  • Achtbaan: Durf een ritje te maken met onze VR-ervaring!
  • Racen: race als een pro op ons bewegingsplatform en laat je voelen hoe het is om een ​​raceauto te besturen.

 

Bovendien bieden we ook de ervaringen met Augmented Reality (AR): dankzij deze magische bril die je draagt, verschijnen er robots uit onze eigen muur. En het is aan jou om ons te redden door de inkomende robots te vernietigen. Maar u kunt ook reizen en Rome of Machu Picchu ontdekken ... waar wilt u naartoe?

 

Een uur exclusief toegang tot alle ervaring voor slechts € 29,50, -

VIRTUALITY AMSTERDAM

Loop afstand Amsterdam CS

2.7.0.1