Workshop Virtual Reality.

                                                             Bouw je droomhuis in VR

 

Virtual Reality: een fascinerend nieuw medium waar aanwezigheid en ruimtelijkheid sleutelwoorden zijn. Onder begeleiding van een award winnende leraar, ga jij aan de slag om je droomhuis te bouwen. Om dit te realiseren gebruikt wij tijdens deze workshop Unity game software en de HTC vive VR bril als onze gereedschappen. Bouw je eigen droomhuis, wees creatief, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Virtuality Amsterdam presenteert wereld eerste virtual reality workshop waarbij je niet alleen kennismaken met virtual reality, augmented reality en verschillende toepassingen van deze medium, maar we laten je ook aan de slag gaan in programmataal Unity. Deze krachtige tool stelt je in staat om je creatie te gebruiken en je eigen droomhuis te bouwen. Je wordt bijgestaan

Deze workshop is ingedeeld in drie blokken waarbij wij telkens onze cutting edge simualtoren inzetten om je te overdompellen in je eigen creatie. Denk daarbij aan inzet van onze Manus handschoenen in 2de blok, waarbij je instaat wordt gesteld om object echt te voelen met je handen. In de 3de blok ga we letterlijk een stapje verder door rond te lopen door je droomhuis. Dit doen wij met onze loopsimulator, Virtuax Omni.  

Wat kun je verwachten:

  • Kennis maken met de fascinerende medium
  • In twee uur tijd maak je kennis met virtual reality en maak je kennis met het programtaal Unity
  • Les van ervaren en award winnende docenten
  • Na afloop van de les, kijkje innemen in je virtual droomhuis met HTC vive bril
  • Inschrijven voor 2de en 3de workshop waarbij je kan voelen en lopen door je virtual droomhuis middels onze simulatoren

 

Opbouw VR workshop

 

1ste Blok 19 maart:

In de eerste workshop betreft het bouwen van je "droomhuis" middels Probuilder in Unity. De cursus duurt 2 uur lang, opgebouwd uit de volgende onderwerpen:

  • In eerste 5 minuten van deze workshop kom je alles te weten over wat Virtual Reality is, waar het wordt toegepast en wat je ermee kan doen.
  • Hierna volgt 25 minuten uitleg over Unity en Probuilder door Bob, onze award winnende collega.
  • Daarna gaan je zelf aan de slag en implementeert Bob de gebouwde omgevingen in VR en ben vervolgens instaat om je droomhuis te bezichtigen in virtual reality.

 

2de Blok (datum nader te bepalen)

Deze cursus is het vervolg op de eerste cursus en gaan we jouw droomhuis verder bouwen. Denk aan objecten om je droomhuis mee te vullen zoals belichting etc. Maar wat deze cursus zo bijzonder maakt is dat we je instaat stellen om de objecten in je droomhuis echt aan te raken, dat doen wij met onze unieke VR Manus handschoenen.

 

3de Blok:

Deze workshop overtreft al je verwachtingen. Niet alleen maken we je huis helemaal af door materialen en belichting om het huis heen te bouwen, maar wij stellen je ook instaat om door je huis heen te lopen op onze

speciale VR loopband Virtuix Omni.

Praktisch

Start eerste blok: 19 maart 2019 van 19:00 uur tot 21:00 uur
Registratie: Stuur een email naar
info@thevirtuality.nl

Studietijd: 2 uur

Opzet: Tijdens deze workshop staan alle benodigde materiaal voor je gereed (inclusief koffie en thee). Ook wordt je begeleid door onze award winnende docent.

Toelating eisen: Deze workshop is ook geschikt voor de niet technische onder ons.

Kosten: €95,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Workshop Virtual Reality: Bouw je droomhuis in VR!

Wil je ook je virtuele huis bouwen in VR en kennis maken met deze krachtige medium? Kom dan 19 maart bij ons op locatie en gebruik je creatie om je virtuele droomhuis te verwezenlijken. Only @Virtuality 

 

P.s. Deze workshop is ook geschikt voor niet technische onder ons ;-).  

 

 

2.7.0.1