Bijbaan in een high end VR & AR experience center?

Functie beschrijving

Het is jouw uitdaging om bezoekers aan onze virtual reality experience center een onvergetelijke VR-beleving te verzorgen!

Bedrijfsprofiel:
Wij zijn een virtual reality experience center gevestigd in bruisende Amsterdam. Bij ons in het center vindt je meest spectaculaire en cutting edge VR simulatoren, waarbij je de mogelijkheden heb als gebruiker om te lopen, rooien, voelen en vliegen in virtual wereld! En als enige center maken wij ook gebruiken van Augmented reality, for more fun.

Deze unieke ervaringen bieden wij met volle enthousiasme aan onze bezoekers. Wij zijn opzoek naar zeer gemotiveerde collega’s die bereid om ook met volle enthousiasme onze gasten een uniek ervaring te bieden door ze te begeleiden en meer te vertellen over virtual reality en simulatoren tijdens hun VR-beleving. 

Uiteraard gaan wij we jou alles leren over virtual reality en simulatoren. Wij verwachten wel enige zelfstandigheid en meedenken hoe wij onze proces kunnen optimaliseren en verbeteren. 

Werkzaamheden:
Allround uitdaging en divers werkzaamheden binnen onze center, zoals begeleiden van gasten, efficiënte en servicegerichte afhandeling van proceses, gastheer/vrouw, promotiecampagnes uitvoeren voor hogere omzetcijfers. 

Wat wij zoeken:
Gastvrijheid zit in je genen, proactief, heb het overzicht, enthousiast, sociaal en communiceert op een prettige manier. Ook kun je goed plannen en organiseren en ben je creatief en flexibel.

Wat wij bieden: 
Een unieke werkervaring in de wereld van virtual reality en simulatoren, in een jong en dynamisch team

Wij krijgen energie van het glimlach, jij ook? Join the reality team and experience the unbelievable!

2.7.0.1